Skip to content

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het gewenste resultaat te behalen en is een DermaQuest peeling de oplossing. Het assortiment DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

[minti_spacer height=”35″]

Welke DermaQuest peeling behandeling is het beste voor mijn huid?

shutterstock_82198840Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte. De lichte peels, die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode nodig hebben.  Diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien en wel een langere herstelperiode nodig hebben.

Tijdens een intakegesprek zullen we samen de specifieke huidinformatie en je wensen in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor je huid het beste volstaat.

DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste DermaQuest producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. Je krijgt hierover uitgebreid advies.

[minti_spacer height=”35″]

Hoe werkt een DermaQuest peeling behandeling?

Bij een peeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

  • Stap 1: Reinigen
  • Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de DermaPeeling
  • Stap 3: DermaPeeling
  • Stap 4: DermaQuest huidverbeterende producten
  • Stap 5: Advies DermaQuest producten voor thuisgebruik
[minti_spacer height=”35″]

Doet een DermaPeeling pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de DermaPeeling. Dit kan oplopen van een warme sensatie met licht prikkelen tot een wat branderiger gevoel. Om dit te compenseren kunnen we met een waaier lucht over uw gezicht verspreiden om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

[minti_spacer height=”35″]

Wat is de hersteltijd van een DermaQuest peeling?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de DermaPeeling. Direct na de behandeling kan je huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. Je kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg datje de nazorginstructies nauwkeurig opvolgt.

Bij de zwaardere peelings kun je gaan schilferen. Dit proces willen we juist creëren voor diverse indicaties. Denk daarbij aan huidverjonging, acne en een onregelmatige huidpatroon.

[minti_spacer height=”35″]

Beschikbare DermaPeeling behandelingen:

[minti_spacer height=”20″]

Essentials DermaPeeling

Een intensieve peelbehandeling om de dagelijkse balans te behouden bij een normale/jonge huid. Ook is deze peeling uitermate geschikt als eenmalige oppepper of om de huid voor te bereiden op een sterkere, resultaatgerichte DermaPeeling.

Primary Pumpkin Resurfacer, MangoBrite Resurfacer

Peptide Vitality DermaPeeling

Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor prachtigeesultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes en een minder stevige huid en schade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Je huid wordt sterker, gladder en stralender.

Power Peptide Resurfacer, Modified TCA met Retinol.

Infusion DermaPeeling

Een intensieve peelbehandeling om de huid een boost te geven en een mooie huid te behouden. Vooral de veeleisende en aan de zon blootgestelde huid kan een extra oppepper gebruiken. Geschikt voor ieder huidtype met uitzondering van de gevoelige huid.

Glycolic Acid Resurfcaer level  I & II.

DermaClear DermaPeeling

Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en onder controle brengen. De behandeling maakt je huid direct zacht en verfijnt je poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint je het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen.

Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Modified Jessner Peel.

SkinBrite DermaPeeling

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Je huidteint wordt opmerkelijk egaler.

MangoBrite Resurfacer, SkinBrite Peel.

Stem Cell 3D DermaPeeling

De Stem Cell DermaPeeling pakt alle dimensies van huidveroudering aan door de diepere lagen van de huid te stimuleren. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit voorkomt en verbeterd alle tekenen van veroudering.

Glycolic Acid Resurfacer Level I&II, Glycolic Acid peel.

Winkelwagen
Back To Top