Skip to content

Hoe werkt de Dermapen?

Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. De huid verjongt wordt voller en gladder daardoor.
Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes verhoogt de Dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten. Een behandeling met de Dermapen kan net zo effectief zijn als behandelingen zoals bv. chemische peeling of laserbehandeling.

Hoe gaat de Dermapen in zijn werk?

Voor de behandeling wordt een hyaluronserum aangebracht op je huid, waarna de Dermapen met roterende beweging over je huid heen gaat. De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid en goed te verdragen is zonder verdoving. Indien er over gevoelige gedeelte of dieper gewerkt wordt, kan er een verdoving van tevoren aangebracht worden.

Waarom en hoe vaak moet ik de Dermapen behandeling herhalen?

Reden # behandelingen  Tussen periode
Verslapte, verouderde huid 4-6 behandelingen 2 weken
Fijne lijntjes en rimpels 4-6 behandelingen 2 weken
Specifieke lijntjes op de bovenlip 3 behandelingen 4 weken
Vergrote porien 4-6 behandelingen 2 weken
Striae 6 behandelingen 6 weken
Littekens 3 behandelingen 6 weken

Hoe ziet de huid er na de DermaPen behandeling uit?

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de ingestelde lengte van de naalden zal de huid er roze / rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele dagen aanblijven.
Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen.
Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen “afschilferen” en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een SPF 30 zonbescherming. Ook adviseren wij de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Het proces dat ik in de huid op gang gebracht wordt, heeft tijd nodig. Na gemiddeld 2-4 weken zal er verbetering zichtbaar zijn. Het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk aan zichtbaar worden. Om het meest optimale resultaat te bereiken is thuisgebruik van het home microneedling systeem aan te bevelen.

Hoe verzorg ik mijn huid tussen de Dermapen behandelingen door?

STAP 1
Om het effect van de behandeling zo lang mogelijk vast te houden adviseren wij om thuis dagelijks hydraterende verzorging aan te brengen. In overleg met je specialist kun je huidverbeterende producten gebruiken. Deze producten zijn erop gericht je indicatie kunnen te verbeteren en zo het resultaat van de Dermapen behandeling optimaliseren

STAP 2 
Bescherm je huid optimaal tegen UV blootstelling met een SPF30 zonbescherming of een herstellende camouflage make-up (LYCOGEL). Dit is belangrijk om de cellen te beschermen tegen versnelde veroudering, pigmentvorming te voorkomen en het resultaat te behouden.

Wat zijn de tarieven voor een Dermapen behandeling?

Kijk bij prijslijst Dermapen

Winkelwagen
Back To Top