Skip to content

Permanente make-up geeft uw gezicht meer uitdrukking

Mooie wenkbrauwen zijn je visite kaartje van je gezicht. Door mijn lange werk ervaring in dit vakgebied kan ik  u zeggen dat permanente make-up wenkbrauwen maar ook ooglijnen een toevoeging kunnen zijn voor uw gezicht.
De technieken zijn tegenwoordig zo verfijnd dat het echt natuurlijk overkomt.

Ervaring

Het is een vak wat ik met heel veel liefde en passie al meer dan 19 jaar uitoefen. De mooiste wenkbrauwen, ooglijnen en full-lips. Perfectie, kennis, persoonlijke aandacht en goede apparatuur zijn de ingrediënten om prachtige, natuurlijke resultaten te krijgen.
Om de op de hoogte te blijven van de laatste trends volg ik vele trainingen van nationale en internationale PMU Masters.

Hairstrokes, Shadow, 3-D of Ombré wenkbrauwen

Permanente make-up is enorm in ontwikkeling,. We kiezen wat het beste bij de klant past. En natuurlijk luisteren we naar de wensen van de klant. Zodat het uiteindelijke resultaat optimaal is.

Perfect verzorgd, onder alle omstandigheden, met permanente make-up

Goed aangebrachte permanente make-up laat je gezicht weer stralen en geeft een verzorgd uiterlijk.  In overleg met de klant wordt, na een uitgebreide intake, de vorm  van de  wenkbrauwen, ooglijnen of full lips bepaald en voorgetekend. Alles wordt heel natuurlijk op de contouren van het gezicht afgestemd. Hier neem ik uitgebreid de tijd voor. Pas als de klant tevreden is gaan we een kleur zoeken die bij de huid en haren en leeftijd past. Daarna gaan we pigmenteren.

Voor wie is Permanente Make-up een uitkomst?

  • Door overmatige epileren weinig tot geen haartjes meer hebbenpmu-yvonne
  • Door medicijn gebruik geen wenkbrauwhaartjes meer hebben.
  • Veel aan sport doen.
  • Het niet goed meer zien om zelf wenkbrauwen te tekenen.,
  • Door ziekte geen haartjes hebben.
  • Van nature weinig wenkbrauwhaartjes

Permanente make-up is een prachtige manier om er altijd en overal verzorgt uit te zien. Wenkbrauwen, eyeliners en full lips. Niet meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna. Permanent mooi. Het jaarlijks bijwerken houdt  je permanente make-up mooi van kleur en vorm. Je hebt er geen omkijken meer naar. Huidtype, verzorging, zon zijn een paar zaken wat er voor zorgt hoe lang je permanente make-up mooi blijft. Eyeliners blijven vaak jaren goed.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald of mesje wordt een speciaal goedgekeurd en veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanent make-up langzaam lichter. Door het volgen van  masterclasses blijf ik op de hoogte van de nieuwe technieken en ontwikkelingen.
Hierdoor kan je voor vele technieken terecht. Ombre wenkbrauwen, hairstrokes, full lips eyeliners. De pigmenten zijn kleurvast en worden niet na verloop van tijd rood of blauw.

Doet het zetten van permanente make-up pijn?

Nee, door de verdoving die er gebruikt wordt( via de huisarts ) is het vrijwel pijnloos.

Permanente make-up Wenkbrauwen

Hairstrokes, 3D, shadow of ombré bij dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als je helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan met de hairstroke methode haartje voor haartje je wenkbrauw worden opgebouwd. Als je een stukje uit je wenkbrauw mist, kan dit “nagenoeg onzichtbaar” worden hersteld.

Permanente make-up Eyeliners

Permanente make-up laat je ogen altijd spreken. Wat je ook doet, je ogen zijn perfect verzorgd. De eyeliner kan zowel boven als onder het oog aangebracht worden. Een infra-lash eyeliner is het heel subtiel aanbrengen van pigment tussen de eigen wimper haartjes waardoor je ogen weer stralen en de eyeliner niet te zichtbaar wordt, maar je toch geen dikke lijn ziet.

GGD Goedgekeurd

Veilig en betrouwbaar je permanente make-up laten zetten.ggd-gecertificeerd

Ik werk met  pigmenten en apparatuur die onder periodieke controle van de Keuringsdienst Van Waren vallen. Deze zijn goedgekeurd en veilig. De GGD komt om de 3 jaar een keuring in mijn salon doen. In mijn salon heb je de garantie op een goed resultaat door vakkennis, hygiëne en een goede opleiding.

Vergunning

Zie ook de aan Yvonne Dusseljee verleende vergunning van de GGD op de site  www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

Wat zijn de tarieven voor permanente make-up?

Kijk bij Prijslijst Permanente make-up

Winkelwagen
Back To Top