Skip to content

Waarom gaat de man naar de schoonheidssalon?

De huid van de man heeft verzorging nodig.  De huid van de man is ook onderhevig aan de invloeden van buitenaf alsmede  van binnenuit.  Een schoonheidsbehandeling voor de man is de eerste stap naar een betere huid.

Huidverzorging

Behandeling manEen reiniging hoort zeker ook bij de mannenhuid. De poriën in de mannenhuid zijn grover waardoor er meer vet en vuil in wordt opgeslagen. Als dit niet wordt gereinigd kan dit de oorzaak zijn van een onzuivere huid. Een scrub is de manier om deze onzuiverheden te verwijderen voor thuis gebruik. In de salon kunnen we met peelings de huid verbeteren en versterken Door een behandeling trekt ook de vermoeidheid uit de huid.

Veroudering mannenhuid

De mannenhuid is anders dan de huid van de vrouw. De huis is dikker, vetter en zuurder. Het verouderingsproces van de mannenhuid gaat trager door het testosterongehalte in het lichaam wat de talgproductie verhoogt. Door veroudering komen er minder nieuwe huidcellen. De huid wordt slapper door gebrek aan collageen, elastine en vetweefsel en minder veerkrachtig. Om dit proces zoveel te vertragen is een goede huidverzorging een must voor de mannenhuid.

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage voor de man, stimuleert de productie van collageen, verhoogt het zuurstofgehalte in de huid, helpt de celregeneratie, activeert de bloedcirculatie en helpt de drainage van de huid. Een onderschat voordeel van een gezichtsmassage is dat het ook zorgt voor een natuurlijke ontspanning waardoor het de aanwezige stress verlaagd.

De eerste afspraak

De eerste afspraak bestaat o.a. uit een intake en huidanalyse. Indien gewenst kan er een behandelplan worden opgesteld.

De belangrijkste behandeling onderdelen zijn

  • Reiniging dmv scrub
  • Verwijderen mee-eters, puistjes, gerstekorrels
  • Wenkbrauwen knippen / modelleren (optioneel)
  • Werkstoffen inmasseren
  • Gezichtsmasker (optioneel)
  • Ontspannings massage
Winkelwagen
Back To Top