Skip to content

Wat maakt Éminence Organic Skin Care producten zo bijzonder?

Éminence Organic Skin Care producten bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten op aarde. Speciale aandacht wordt gegeven aan het kiezen en ontwikkelen van wetenschappelijke combinaties van biologisch geteelde groenten, fruit, bloemen, kruiden en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun verfraaiende en therapeutische eigenschappen. Met meer dan een halve eeuw vakmanschap in de biologische kruidenwereld, ongeëvenaarde huidverjongingstechnieken, gecombineerd met moderne innovaties in huidverzorging en verbetering is Éminence een van de meest werkzame organische huidverzorging van deze tijd. Met verbazingwekkende resultaten.

Waar richt Éminence Organic Skin Care producten zich op?

Éminence Organic Skincare richt zich op een grote verscheidenheid van  huid problemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid en rosacea, acne, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint.

Wat zijn de opvallendste kenmerken van Éminence Organic Skin Care producten?

  • Vrij van parabenen, propyleenglycol, SLS, kunstmatige geur- en kleurstoffen, minerale oliën en petrolatum.
  • Meest effectieve huidverzorging in de natuurlijke en organische huidverzorgingsindustrie.
  • Niet getest op dieren.
  • Duurzame en milieuvriendelijke landbouw- en productiepraktijken.

Éminence organic facials

Met Éminence bieden we effectieve en biologische behandelingen, waarbij we gebruik maken van de meest geavanceerde anti-aging technieken en de kracht van de natuur. Het herontdekken van een stralende en stevige huid, een ontspannen uiterlijk én innerlijk, aangevuld met een gepersonaliseerd huidverzorgingsplan voor dagelijks onderhoud. Even weg  uit de dagelijkse druk met een intensieve massage en de tegelijkertijd krachtige werking van de Éminence producten.

De facials worden op maat aangeboden, op wat de huid op dat moment nodig heeft. Ontspannend en tegelijkertijd effectief.

Het bedrijf is opgericht in 1958 in Hongarije. De producten zijn handgemaakt van natuurlijke ingrediënten.
In de film een korte impressie van de Éminence farm in Hongarije

Hoe moet je een Cream Cleanser gebruiken om je gezicht te reinigen met
Eminence Organics

Winkelwagen
Back To Top